EnergiaTender

Villamos energia beszerzés

Független energia beszerzési tanácsadó és energiapiaci szakértő csapattal állunk Ön és vállalkozása / intézménye rendelkezésére!

Energia beszerzés és tanácsadás

Villamos energia beszerzés

EKR

Független energia beszerzési tanácsadó és energiapiaci szakértő csapattal állunk Ön és vállalkozása / intézménye rendelkezésére!

Minden, ami a villamos energiával és a földgázzal kapcsolatos. Ha energiával, energia beszerzéssel vagy bármilyen energetikai témához kapcsolódó kérdése, megoldandó problémája van vállalkozásának, mi biztosan segítünk! Bízza ránk ezeket a dolgokat, szervezze ki ezt a tevékenységet hozzánk! Engedje, hogy innovatív megoldásainkkal időt és pénzt spóroljunk meg vállalkozásának, intézményének, hogy Ön továbbra is azzal foglalkozhasson, amiben igazán profi!

Ezeket érdemes tudni a villamos energia beszerzésről:

Az energiagazdaság általános tanulmányozásakor kiemelten kell foglalkozni a villamos energia termeléssel. Ennek jelentősége, hogy egy adott ország energiagazdaságában felhasznált alap energiahordozók nagyobb hányada a fogyasztókhoz a legfontosabb másodlagos energiahordozó formájában, villamos energiaként jut el. A villamos energia az egész gazdaságot egy komplex egységbe kapcsolja össze, ezért az energiapolitikától elválaszthatatlan a villamos energia termelés. Villamos Energiáról bővebben

Villamos energia beszerzés

Energia beszerzés mikro-, kis-, közepes- vagy akár nagyvállalatok számára

EKR

Legyen sikeres vállalkozása mikro-, kis-, közepes- vagy akár nagyvállalat, esetleg állami vagy önkormányzati intézmény, villamos energiára mindenképpen szüksége lesz a jövőben is! Szakértő csapatunk abban szeretné támogatni gazdasági szervezetét, hogy az elérhető lehető legjobb feltételekkel rendelkező villamosenergia-szerződést kösse meg, a piacon megszerezhető legkedvezőbb áron!

Amennyiben vállalatának / intézményének közbeszerzési eljárást szükséges lefolytatni a földgáz és villamos energia beszerzéséhez – például mert egy az Európai Unió által kiírt pályázaton indult és támogatást nyert el energia beszerzések finanszírozásának vonatkozásában – abban is szívesen segítünk! A közbeszerzéssel kapcsolatos információkért kérjük, kattintson ide!

Mindig lesz villanyszámla – ezen változtatni sajnos mi sem tudunk – , de nem mindegy mekkora!
Az EnergiaTender ebben (is) szakmai segítséget nyújt vállalkozásának / intézményének már az első lépésektől kezdve és a feladatok jelentős részét mi végezzük el Ön helyett!

Tegye meg most az első lépést azért, hogy a jövőben kevesebbet fizessen a felhasznált villamos energiáért! Csatlakozzon azon fogyasztók közé, akik tudatosan szakértői segítséggel szerzik be villamos energia szükségletüket, mellyel számottevő megtakarítást értek el!

Lépjen kapcsolatba velünk az oldal alján található Kapcsolatfelvétel rész segítségével és csatolja be egy villanyszámlája szkennelt változatát! Ha havonta „két fajta” számát kap (kereskedői és elosztói engedélyes külön) akkor mindkettőt kérjük szépen csatolni!

Küldjön nekünk e-mailt a [email protected] e-mail címre a fent megnevezett csatolmányokkal!

Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb kielemzik a kapott számlát és felveszik Önnek a kapcsolatot! Ez csak néhány perc az életéből és ráadásul semmibe sem kerül!

Villamos Energia Beszerzés

Profi egyedi villamos energia beszerzés

EnergiaTender

EKR

Ha vállalkozása / intézménye évi 150.000 kWh feletti összfogyasztással rendelkezik, mindenképpen az egyedi beszerzés a legmegfelelőbb!

Az Ön célja: A vállalkozása / intézménye számára legelőnyösebb feltételekkel rendelkező vételezési szerződés megkötése az elérhető legkedvezőbb árral!

Az EnergiaTender célkitűzése teljesíteni az Ön célját! Hogyan segítjük célja elérésében a megbízás keretein belül? Mi (szinte) mindent elvégzünk Ön helyett!

 • Megvizsgáljuk vállalkozása / intézménye aktuális vételezési szerződéses feltételeit
 • Önnel egyeztetve felmérjük valós villamos energia igényeiket több időtávra vonatkozóan
 • Kiértékeljük a jelen állapotot és javaslatot teszünk a jövőt illetően
 • Ismertetjük a lehetőségeket és közös stratégiát alkotunk célja elérése érdekében
 • Kidolgozzuk vállalata / intézménye számára legkedvezőbb ajánlatkérési feltételrendszert
 • Elkészítjük a strukturált tendert és megfelelő időzítés mellett kiélezett versenyhelyzetet teremtve megmérettetjük a kereskedőket
 • Ellenőrizzük és kiértékeljük a beérkezett ajánlatokat
 • Közben folyamatos kapcsolatot tartunk az ajánlattevőkkel
 • Könnyen értelmezhető és átlátható formában összegezzük az eredményt
 • Szakmailag segítjük a szerződéskötésben
 • Átvállaljuk Öntől és elintézzük a kereskedőváltással kapcsolatos bonyolult feladatokat
 • Utókövetést biztosítunk és számla ellenőrzéssel segítjük a szerződéses időszak alatt

Profi csoportos villamos energia beszerzés

EnergiaTender

EKR

Ha vállalkozása / intézménye évi 150.000 kWh alatti összfogyasztással rendelkezik, úgy a csoportos beszerzés a legmegfelelőbb!

Az Ön célja, mint a csoport (leendő) megbecsült tagja: Jóval előnyösebb szerződéses feltételek és lényegesen kedvezőbb árszínvonal elérése, mint amelyek egy egyéni eljárás során elérhetőek lennének! A csoport egészére nézve a legelőnyösebb feltételekkel rendelkező vételezési szerződés megkötése az elérhető legkedvezőbb árral!

A csoportos beszerzéstől függetlenül minden egyes csoporttag egyénileg fog szerződést kötni azzal a kereskedővel, aki az előre lefektetett szempontrendszernek megfelelően a benne foglaltaknak maradéktalanul eleget tett és a legkedvezőbb árat kínálja a csoportos beszerzés során!

A csoportos beszerzés keretében a csoporttagok eltérő villamos energia felhasználási tulajdonságokkal rendelkez(het)nek, viszont az összeadandó fogyasztási mennyiségeknek köszönhetően nagyszámú, hasznot hajtó tulajdonság kerül felszínre, melyeket az EnergiaTender összefog. Szakmai csapatunk segítségével megfelelően kihasználva ezeket éles versenyt alakítunk ki a kereskedők között a lehető legnagyobb megtakarítás elérésének érdekében!

Szakmai alapon – gazdasági- és műszaki racionalitást maximálisan figyelembe véve – történik vállalkozásának / intézményének bekategorizálása is a számára legmegfelelőbb csoportba.

Ha vállalkozása / intézménye egy már élő csoport tagja az sem jelent problémát! Létező (már meglévő) csoportok, különböző beszerzési társulatok, társulások és szervezetek munkáját is segíteni tudjuk több éves szaktudásunkkal, tapasztalatainkkal!

Az EnergiaTender célkitűzése: teljesíteni az Ön célját!

Hogyan segítjük célja elérésében a megbízás keretein belül? Mi (szinte) mindent elvégzünk Ön helyett! De tényleg…

 • Megszervezzük és létrehozzuk a csoportot (amennyiben nem már meglévő csoporthoz csatlakozik)
 • Egyesével megvizsgáljuk a csoportot képző tagok aktuális vételezési szerződéses feltételeit
 • Minden csoporttagnál egyesével felmérjük a valós villamos energia igényeiket több időtávra vonatkozóan
 • Cégenként kiértékeljük a jelen állapotot és javaslatot teszünk a jövőt illetően
 • Ismertetjük az egyéni céges szintű lehetőségeket, összevetve a csoportos beszerzésben rejlő potenciállal és cégenként közös stratégiát alkotunk egy csoportosan elérendő cél érdekében
 • A csoportos beszerzési tenderhez begyűjtjük a legvégső adatokat a csoporttagoktól és előkészítjük a döntéseket (akik csatlakoztak a csoportos tenderhez)
 • Kidolgozzuk a csoport számára legkedvezőbb ajánlatkérési feltételrendszert
 • Elkészítjük a strukturált tendert és megfelelő időzítés mellett kiélezett versenyhelyzetet teremtve megmérettetjük a kereskedőket
 • Saját fejlesztésű szoftverünk segítségével elektronikus aukciót is szervezünk a még kedvezőbb ár elérése érdekében
 • Ellenőrizzük és kiértékeljük a beérkezett ajánlatokat
 • Közben folyamatos kapcsolatot tartunk az ajánlattevőkkel
 • Könnyen értelmezhető és átlátható formában összegezzük a kialakult eredményt
 • Szakmailag segítjük a csoporttagokat a szerződéskötésben
 • Átvállaljuk a csoportos beszerzésben részt vett tagoktól és elintézzük helyettük a kereskedőváltással kapcsolatos bonyolult feladatokat
 • Utókövetést biztosítunk a csoportot alkotók számára és számlaellenőrzéssel segítjük a mindennapi életüket a szerződéses időszak alatt

Profi konzorciumi villamos energia beszerzés

EnergiaTender

EKR

Az Ön célja, mint a konzorcium megbecsült tagja: A konzorcium egészére nézve a legelőnyösebb feltételekkel rendelkező vételezési szerződés megkötése az elérhető legkedvezőbb árral!

Mi a konzorcium? {272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet} Több kedvezményezett támogatásával megvalósuló projektek esetében a részes felek (tagok) polgári jogi szerződésben szabályozott munkamegosztásán alapuló együttműködése a projekt közös megvalósítása, valamint ennek érdekében közös gazdasági érdekeik előmozdítása és erre irányuló tevékenységük összehangolása céljából.

A konzorciumi energia beszerzés a tagok közös döntésén alapul, az összevont mennyiségnek köszönhetően pedig számos előnyös tulajdonság kerül felszínre, melyeket az EnergiaTender összefog. Szakmai csapatunk segítségével megfelelően kihasználva ezeket éles versenyt alakítunk ki a kereskedők között a lehető legnagyobb megtakarítás elérésének érdekében!

Ha vállalkozása / intézménye egy már meglévő konzorcium tagja az sem jelent problémát! Létező (már meglévő) konzorciumok, különböző beszerzési társulatok, társulások és szervezetek munkáját is segíteni tudjuk több éves szaktudásunkkal, tapasztalatainkkal!
Az EnergiaTender célkitűzése: teljesíteni a konzorcium célját!

Hogyan segítjük a konzorciumot célja elérésében a megbízás keretein belül? Mi (szinte) mindent elvégzünk Önök helyett! De tényleg…

 • Megszervezzük és létrehozzuk a konzorciumot (amennyiben nem meglévő)
 • Megvizsgáljuk a teljes konzorcium aktuális vételezési szerződéses feltételeit
 • A konzorcium vezetőjével egyeztetve felmérjük valós villamos energia igényeiket több időtávra vonatkozóan
 • Kiértékeljük a jelen állapotot és javaslatot teszünk a jövőt illetően
 • Ismertetjük a lehetőségeket a konzorcium minden tagja számára és közös stratégiát alkotunk a konzorcium vezetőjével a teljes konzorciumi cél elérése érdekében
 • A beszerzési tenderhez begyűjtjük a legvégső adatokat a konzorciumi tagoktól és előkészítjük a közös konzorciumi döntéseket (akik csatlakoztak a tenderhez)
 • Kidolgozzuk a konzorcium számára legkedvezőbb ajánlatkérési feltételrendszert
 • Elkészítjük a strukturált tendert és megfelelő időzítés mellett kiélezett versenyhelyzetet teremtve megmérettetjük a kereskedőket
 • Saját fejlesztésű szoftverünk segítségével elektronikus aukciót is szervezünk a még kedvezőbb ár elérése érdekében
 • Ellenőrizzük és kiértékeljük a beérkezett ajánlatokat
 • Közben folyamatos kapcsolatot tartunk az ajánlattevőkkel és a konzorcium vezetőjével is
 • Könnyen értelmezhető és átlátható formában összegezzük a kialakult eredményt
 • Szakmailag segítjük a teljes konzorciumot a szerződéskötésben
 • Átvállaljuk a beszerzésben részt vett konzorciumi tagoktól és elintézzük helyettük a kereskedőváltással kapcsolatos bonyolult feladatokat
 • Utókövetést biztosítunk a konzorcium számára és számlaellenőrzéssel segítjük a mindennapi életüket a szerződéses időszak alatt
Villamos Energia Beszerzés

Energia beszerzési szerződés típusok

EnergiaTender

EKR

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni, hogy a magyar energiapiacon jellemzően mely két típusú szerződéses konstrukció alakult ki és terjed el, mióta a szabadpiaci energia beszerzés elérhetővé vált Magyarországon is:

Fix díjas energia szerződés – kockázatkerülőknek

 • Akár több évre is köthető
 • Jól tervezhető energiaköltségek – Költségkontroll
 • A szerződés teljes időtartama alatt ugyanaz az egységár – Kiszámíthatóság
 • Megfelelő időzítéssel extra megtakarítások realizálhatók
 • Ügyfeleink számára igyekszünk egyedi szerződéses feltételeket kiharcolni

Rugalmas (Flexi) energia szerződés – aki mer, az többet is nyerhet

 • Akár több évre is köthető
 • Kihasználjuk a piaci mozgások adta lehetőségeket, az esetleges áresésekre fókuszálunk
 • Több tételben – különböző árakon – kerül beszerzésre az éves szükséges energiamennyiség
 • Folyamatos kapcsolattartást és piacfigyelést igényel, melyet az EnergiaTender biztosít
 • Ügyfeleink számára igyekszünk egyedi szerződéses feltételeket kiharcolni

Energia beszerzés díjazása

EnergiaTender

EKR

Fontos számunkra az átlátható és egyenes kommunikáció, ezért kidolgoztuk az alábbi konstrukciókat a tisztánlátás érdekében: Térítésmentes első számla elemzés – kockázatmentes lehetőség! Küldje el számláját még ma!

Jellemzően tevékenységünk megtakarítás alapú elszámolású, így lényegét tekintve kockázatmentes vállalkozása számára! Ne feledje, nálunk sosem kell előre fizetnie semmiért!

A teljes körű Energia Beszerzési Szolgáltatás lehet eseti vagy folyamatos tevékenység is!

Díjazásunk az alábbiak szerint alakulhat:

Eseti közreműködés keretében:

 • Megtakarítás alapú tiszteletdíj
 • Egy összegű fix díjazás
 • Szerződött mennyiség függvényében fix díj

Folyamatos tevékenység esetén:

 • Megtakarítás alapú díjazás
 • Fix díjazás egy összegben vagy havi átalánydíjjal teljesítve
 • Elfogyasztott mennyiség utáni havidíj – fix egységárral

Csoportos vagy konzorciumi beszerzés esetén:

 • Megtakarítás alapú
 • Szerződött mennyiség függvényében fix díj

Közbeszerzés esetén:

 • Egy összegű fix díjazás
 • Fix Havi díj alapú elszámolás

Ahhoz tehát, hogy energiaköltségeiben csökkenést tapasztaljon, nem feltétlenül kell mérsékelnie fogyasztását! Szolgáltatásunkat igénybe véve akár jelentős megtakarítások is elérhetőek!

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény fokozásához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. A cookie-k (sütik) használatának szabályzatáról bővebb információt és tájékoztatást a linkre kattintva tudhat meg: